De ervaringen van Annette

‘’Elke dag start sta ik weer met plezier op om aan een nieuwe uitdagende dag te starten.’’ Annette Willigenburg is sinds april 2018 werkzaam als Adviseur QA en heeft nog geen seconde spijt van haar besluit om voor Normec Foodcare te komen werken. Een functie die haar, na vele jaren ervaring als kwaliteitsmanager, helemaal past.

Elke werkweek is anders

‘’Het werk als Adviseur is erg gevarieerd. Je krijgt letterlijk een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven’’ geeft Annette aan. Als Adviseur ziet je werkweek er dan ook elke keer anders uit. Zo ben je de ene dag bij een bakkerij aan het werk, de volgende dag sta je in een vleesverwerkend bedrijf. Of ben je een interne audit aan het uitvoeren. Annette: ‘’Doordat ik zelf mijn agenda kan invullen, uiteraard in overleg met kanten, heb ik altijd een gevarieerde werkweek.’’

Delen van kennis

Sommige vraagstukken van klanten zijn complex, andere zijn gemakkelijker. Door hier met collega’s over te sparren, help je elkaar vooruit. ‘’Ik leer nog iedere dag. Het mooiste daaraan vind ik dat ik die kennis kan delen met collega’s. Want naast het werk als Adviseur, vind ik ook het coachen van collega’s in het kwaliteitsvak erg leuk. Het combineren van alles maakt dat ik me zinvol voel voor de klant’’, aldus Annette.

Ook aan de slag als Adviseur QA?

Heeft Annette jou enthousiast gemaakt? Wacht niet langer en solliciteer snel voor de vacature Adviseur.

Vacature Adviseur QA
afbeelding-geen-persoon boxarrow-up

Annette

Adviseur

Wil jij ook bij ons werken?

Alle vacatures Alle ervaringsverhalen
© 2019 Werken bij Normec Foodcare Privacy
Aanmelden vacature alert