De ervaringen van Harm

Harm is full-stack developer bij Normec Foodcare Online. In dit interview lees je over Harm zijn eerste ervaringen binnen ons team.

Functie

Harm is werkzaam als full-stack developer. Harm: “Kort gezegd houdt dit in dat ik software ontwikkelaar ben met een brede kennis over de werking van zowel het visuele aspect (front-end) van de applicatie als het ‘hart’ (back-end) van de applicatie. Mijn specialisme is met name de front-end, terwijl Arie zich meer richt op de back-end.”

Keuze voor onze organisatie

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek was het voor Harm al snel duidelijk dat onze organisatie bij hem zou passen. Hij vertelt: “Het bleek al snel waar Normec Foodcare Online voor staat en waar we als organisatie en met de applicatie naartoe willen. Dit enthousiasme plús het feit om te werken binnen een bedrijf waar kwaliteit, saamhorigheid en teamwork hoog in het vaandel staan, liggen dicht bij mijn persoonlijkheid.” Harm vindt het leuk om in een volledig nieuwe functie aan de slag te gaan. “Het is ontzettend leuk en een mooie uitdaging om met heel het ontwikkelteam aan de tekentafel te mogen zitten. De applicatie bestaat uit een veelzijdig aantal modules, welke perfect inspelen op de behoeften van onze klanten.”

“Hoewel ik pas net ben gestart binnen het team, voelt het alsof ik hier al jaren werk.”

Eerste indruk

De ontvangst binnen ons team heeft Harm als zeer positief ervaren. “Hoewel ik pas net ben gestart binnen het team, voelt het alsof ik hier al jaren werk. Iedereen binnen het team is behulpzaam en wil graag tien stappen extra zetten voor een ander. Ik vind het super om onderdeel te mogen zijn van dit team”, vertelt hij enthousiast. Ook de samenwerking met de productmanagers, waar hij dagelijks nauw contact mee heeft, ervaart hij als zeer positief. “Zij hebben een gedegen kennis over de gehele applicatie en ondersteunen het development team op deze manier met functionele inzichten.”

Waarborging van kwaliteit

Harm vindt het belangrijk om voortdurend samen met het gehele team gedegen technische oplossingen te bieden die aansluiten op de klantbehoeften. Hiervoor heeft hij veelvuldig overleg met de productmanagers. “Ik vind het belangrijk dat de kwaliteit van de applicatie op technisch vlak gewaarborgd blijft. Ook in de toekomst. Het technisch realiseren van online modules is één, maar het mooie is juist het hele traject daarvoor waarbij je collega’s en klanten overtuigt van technische mogelijkheden. Het enthousiasme dat daarbij ontstaat, biedt voor mij een grote drijfveer in mijn werk.”

Meer informatie?

Lees hier meer over ons team en onze QA oplossingen. Benieuwd naar de ervaringen van Arie in het ontwikkelteam? Lees het interview hier.

Harm Jilesen medewerker Normec Foodcare boxarrow-up

Harm

Full-stack developer

Wil jij ook bij ons werken?

Alle vacatures Alle ervaringsverhalen
© 2021 Werken bij Normec Foodcare Privacy
Aanmelden vacature alert