De ervaringen van Irene

Iedere dag stapt Irene Knipscheer met plezier uit bed om aan de slag te gaan bij Normec Foodcare. Bijna vier jaar geleden is ze begonnen als vervanging tijdens een zwangerschapsverlof. Ondertussen is Irene HR adviseur en is werkzaam binnen alle locaties van Normec Foodcare.

“Ik werk op de afdeling HR en heb sindskort de stap gemaakt van medewerker naar adviseur. Dat betekent eigenlijk dat ik mijn eigen onderdelen binnen Normec Foodcare ondersteun. Natuurlijk wel op HR vlak”, vertelt Irene vrolijk.

Groei van het bedrijf

Wat Irene vooral mooi vindt om te zien, is hoe het bedrijf is gegroeid in de jaren dat ze nu werkt voor Normec Foodcare. “Toen ik binnenkwam hadden we ongeveer zeventig á tachtig medewerkers. Ondertussen is dat uitgegroeid naar ruim 230 medewerkers. Het is mooi om te zien dat een bedrijf zo groeit en dat ik daar ook actief onderdeel van ben geweest”, zegt ze.

Diversiteit op een dag

Het leukste aan werken voor Normec Foodcare is volgens Irene toch wel de diversiteit die een dag brengt. “Ik kan mijn agenda nog zo goed plannen, vaak gebeuren er een hoop dingen tussendoor waardoor mijn dag weer anders verloopt dan ik had gepland. Maar dat maakt het werk juist leuk en afwisselend. Geen enkele dag is hetzelfde”, aldus Irene.

Alle hoeken van het land

De diversiteit in werkzaamheden maar ook in de mensen spreekt Irene heel erg aan. “Onze werknemers komen uit alle hoeken van het land. Zo kom je nog eens ergens. Dat maakt ook dat ik veel verschillende mensen leer kennen.”

Doorgroeien

In de toekomst hoopt Irene nog verder door te groeien. “Ik hoop dat ik een goede sparringspartner wordt voor zowel de medewerkers als het management. Het is tof om uit te zoeken hoe je goede regelingen kunt treffen voor zowel de organisatie als de medewerkers. Dat blijft toch altijd een spanningsveld.”

Zeker aanraden

“Ik zou anderen zeker aanraden om voor Normec Foodcare te werken. De afwisseling in het werk, maakt het ontzettend divers”, vertelt Irene. “Het contact met mensen vind ik echt het allerleukste.”

irene medewerkster normec foodcare boxarrow-up

Irene Knipscheer

HR adviseur /in/ireneknipscheer/

Wil jij ook bij ons werken?

Alle vacatures Alle ervaringsverhalen
© 2020 Werken bij Normec Foodcare Privacy
Aanmelden vacature alert