De ervaringen van Noortje

Een jaar geleden heeft Noortje de Groot intern de overstap gemaakt naar teamleider van Normec audits & inspections. “In 2004 ben ik al begonnen bij Normec Foodcare, dat was toen alleen nog Bureau voor Kwaliteitszorg”, vertelt Noortje. “Vanuit projectmanagement ben ik me steeds meer gaan focussen op interne audits. Ik kwam van een certificerende instelling en ik vind audits ook ontzettend leuk. De overstap naar audits & inspecties was dus een logische keuze.”

Eigen afdeling

Na de overstap naar teamleider van Normec audits & inspections heeft Noortje haar eigen afdeling gekregen. “Nu ik mijn eigen afdeling heb, kan ik het organiseren en faciliteren zoals ik denk dat goed is. Dat vind ik toch ook wel een erg leuke uitdaging.” Op dit moment voert Noortje nog zelf audits uit, maar ze is druk bezig met de groei van haar afdeling. Een stukje vrijheid voor haarzelf, maar ook voor haar teamleden vindt ze daarbij belangrijk. ‘’Als auditor plan je jouw eigen werkzaamheden in. Maar ik verwacht ook eigen initiatief. Je moet zelf op de hoogte blijven van de wetgeving en voedselveiligheidsnormen. Waar we natuurlijk wel veel met elkaar over sparren.’’

Hoge kwaliteit

De kwaliteit van audits ziet Noortje het liefst nog hoger worden. Wat meteen ook haar belangrijkste doel is. “Ik zie graag dat iedereen met volle inzet een audit in gaat, voor minimaal een 8 gaan. De ontwikkelingen gaan zo hard op dit moment, dat je dit doel ook wel moet nastreven.” Op deze manier kan Noortje met haar afdeling altijd een hoge kwaliteit garanderen voor haar klanten.

Noortje-de-Groot boxarrow-up

Noortje de Groot

Teamleider van Normec audits & inspections /in/noortje-de-groot-31325025/

Kom jij ook bij ons werken?

Alle vacatures Alle ervaringsverhalen
© 2019 Werken bij Normec Foodcare Privacy
Aanmelden vacature alert