De ervaringen van Renée

Na haar rechtenstudie is Renée op zoek gegaan naar wat ze écht leuk vindt om te doen. Door voor zichzelf op een rijtje te zetten wat ze leuk vindt, is ze uiteindelijk bij projectmanagement terecht gekomen. “Sinds januari 2018 werk ik als projectmanager bij Normec Sensory en ik zit hier helemaal op mijn plek. Geen dag is hetzelfde, maar juist die diversiteit spreekt mij heel erg aan”, vertelt Renée Klinkert, projectmanager en teamleider Industry bij Normec Sensory.

Sinds Renée voor Normec Sensory werkt is haar carrière met grote stappen vooruit gegaan. “Ik ben begonnen als projectmanager, ik had daar mijn eigen klantenportfolio en was zelf verantwoordelijk voor de onderzoeken. Na drie maanden kreeg ik de vraag of ik teamleider wilde worden, het is uniek dat je zo snel, zo’n kans krijgt”, vertelt Renée enthousiast.

Zelf de weg vinden

“Als teamleider heb ik een team van projectmanagers onder me die ieder voor hun eigen klantportfolio werken. Ik ondersteun ze, stuur ze waar nodig en overzie het groter geheel. Ik heb het onwijs naar mijn zin hier. Ik ben in het begin gelijk veel vrij gelaten, ik kon veel zelf uitzoeken. Maar als er vragen waren kon ik die uiteraard ook stellen. Voor mij werkte het heel erg prettig dat ik zo mijn weg moest vinden binnen de organisatie,” legt Renée uit.

Plezier op de werkvloer

Werken bij Normec Sensory betekent voor Renée werken in een prettige omgeving, met fijne collega’s en waar ze al veel heeft mogen leren. “Naast dat het op carrièregebied heel goed gaat, heb ik ook zelf een tafelvoetbalcompetitie opgezet in onze pauzes. Uiteindelijk heb ik die competitie ook nog eens gewonnen!”, zegt Renée.

Ambitieus

Waar Renée haar bed voor uitkomt ’s ochtends? “Om projecten tot een mooi einde te brengen. Ik ben heel ambitieus en word er blij van als ik een deadline haal met een mooi resultaat. Daarnaast is het voor mij belangrijk dat iedereen in mijn omgeving zich fijn voelt, ik vind het fijn als ik mensen verder kan helpen.”

Nog meer kennis opdoen

In de toekomst valt er voor Renée nog veel kennis te behalen. “Ik heb de afgelopen maanden veel stappen gezet op carrière gebied. Nu is het tijd om me nog verder te verdiepen in het vak en daar nog meer over te leren. Marktonderzoek is een vak apart waar ik nog veel over kan én wil leren”, vertelt Renée ambitieus.

afbeelding-geen-persoon boxarrow-up

Renée Klinkert

Projectmanager en teamleider Industry /in/renee-klinkert-0a41aaa5/

Kom jij ook bij ons werken?

Alle vacatures Alle ervaringsverhalen
© 2019 Werken bij Normec Foodcare Privacy
Aanmelden vacature alert