Sander biedt klanten flexibiliteit en een no-nonsense approach

Midden in de coronaperiode startte Sander Potters bij ons als Junior Productmanager. In deze rol ondersteunt hij de Senior Productmanager om ervoor te zorgen dat onze software continu blijft aansluiten op de klantbehoeften. We vroegen Sander naar zijn eerste ervaringen in zijn nieuwe functie bij Normec Foodcare Online.

Opleiding en werkervaring

Sander behaalde in 2020 aan Wageningen Universiteit en Researchcentrum zijn Bachelor of Science diploma voor de opleiding Food Technology. In de tussentijd werkte hij als zelfstandige aan diverse data management en web content management projecten. De keuze voor een functie waarin zijn passie voor data- en web content management en kennis over food technology gecombineerd kunnen worden, was dan ook een logische vervolgstap.

Hoe ziet je werkweek er ongeveer uit?

Sander vertelt: “Ik houd me bezig met het begeleiden van de ontwikkeling van Normec Foodcare Online. Wekelijks hebben we tijdens de sprint meetings overleg over de voortgang van de diverse ontwikkelingstrajecten. Ook overleg ik veelvuldig met Roy de Putter, onze Senior Productmanager. Daarnaast houd ik me bezig met schrijven van verbeterplannen voor bestaande features. Het uitwerken van nieuwe features en het testen van bugfixes behoren ook tot mijn werkzaamheden.”

Hoe heb je de eerste maanden in je nieuwe functie ervaren?

Vanwege de opstart midden in de coronaperiode was het voor Sander tijdens zijn inwerkperiode niet mogelijk om veelvuldig samen te komen met het team. Dit betekende dat het inwerktraject wat ‘anders was dan anders’. Hij legt uit: “De opstart verliep wat langzamer vanwege de coronamaatregelen. Ik kon weinig fysiek aanwezig zijn op kantoor en we overlegden met name via Teams. Ondanks dat merk ik dat ik steeds beter mijn draai begin te vinden binnen mijn functie en binnen het team. Het thuiswerken bevalt me bovendien goed.”

Wat kunnen klanten van jou verwachten?

Sander zijn drijfveer binnen zijn werk is efficiëntie. Dat sluit natuurlijk mooi aan bij onze software. “Daarnaast mogen klanten van mij flexibiliteit en een no-nonsense approach verwachten”, sluit Sander af.

sander potters boxarrow-up

Sander Potters

Junior Productmanager
© 2021 Werken bij Normec Foodcare Privacy
Aanmelden vacature alert