Ontmoet ons

Binnen onze organisatie werken we allemaal hard, met volledige inzet en zelfstandigheid. Velen van ons werken op kantoor, al dan niet bij de klant, reizen veel met de auto of de fiets en werken iedere dag ergens anders of altijd op hetzelfde kantoor. Wat we in ieder geval gemeen hebben, is dat we allemaal onderdeel uitmaken van het Normec Foodcare-team.

Door informatie met elkaar te delen (sharing is caring) en door elkaar te informeren over wat er speelt, weten wij elkaar makkelijk te vinden voor een zakelijke vraag of gezellig praatje. Maar ook dat kaartje met je verjaardag, het kerstkaartje vanuit de staf of die heerlijke chocolade die iedereen krijgt tijdens Sinterklaas. En de kerstborrels met collega’s en de kerstpakketten die we zelf uit mogen kiezen. Ook deze aspecten dragen bij aan het WE CARE gevoel. Dit versterken we met de interne campagne WE CARE FOR YOU. Want naast dat we allemaal CARE for Food hebben, zijn onze collega’s de essentie van het bestaan van de organisatie en dat vinden we belangrijk!

Proost namens de directie normec foodcare boxarrow-up

Directie:
Proost op een fijne samenwerking!

Overleg staand

“Bij Normec kan ik doorgroeien en een goede sparringspartner worden voor zowel de medewerkers als het management”

Lees de ervaring van Irene

Benieuwd hoe andere werken bij Normec ervaren?
Lees verder

De ervaringen van Gerrit

Gerrit (68) werkt – sinds hij met pensioen is – als koerier bij  MicroCare Laboratorium. Nu bijna zo’n 5 jaar alweer. Gerrit zag een advertentie in het Bodegraafs Nieuwsblad staan en besloot meteen te reageren. Collegialiteit De werkzaamheden bij Microcare Laboratorium vindt Gerrit heel afwisselend, gezellig en leuk. En hij vindt het een leuke groep, waar collegiaal en gezellig met elkaar wordt om gegaan. Zo’n 2 dagen per week rijdt Gerrit richting het noorden, één dag naar het oosten en meestal ook nog een dag naar het zuiden. Het liefst vertrekt hij vroeg, zodat hij voor de spits kan rijden. Vaak is Gerrit voor 12.30 uur weer terug met de monsters. Deze stickert hij dan voor het lab, zodat ze meteen ingezet kunnen worden. En regelmatig rijdt Gerrit daarna ook nog even een kort ritje voor andere monsters. Vaste klanten Inmiddels heeft Gerrit meerdere ‘vaste’ klanten waar hij wekelijks komt. “Het is leuk om te merken dat klanten je inmiddels herkennen” aldus Gerrit. De variatie in het werk en het leuke van het onderweg zijn, zorgen er voor dat Gerrit graag bij MicroCare Laboratorium werkt. Ook dat hij op deze manier feeling met het verkeer houdt, is volgens hem erg

Lees verder

De ervaringen van Ilse

Ilse Linthorst begon in januari 2017 als Junior Accountmanager bij CareNet. Inmiddels versterkt Ilse het team van CareNet als Accountmanager. In dit korte interview lees je meer over de eerste werkweek van Ilse. Hoe zag je eerste werkweek er uit? De eerste week heb ik onder andere meegelopen met Business Unit Manager Rick Veldkamp en ben ik aanwezig geweest bij enkele demonstraties. Ook heb ik nieuwe collega’s ontmoet en mijn kennis over diverse certificeringen (BRC, IFS, ISO, FSSC 22000) uitgebreid. Het aan de zijlijn meekijken heeft mij inzicht gegeven in de applicatie en de potentiële toepassingen voor klanten. Waarom heb je gekozen voor deze functie bij CareNet? Gedurende mijn opleiding voedingsmiddelentechnologie en diverse langdurige praktijkstages heb ik veel kennis opgedaan van diverse processen, maar is tegelijkertijd mijn interesse voor commercie gegroeid. In de functie van Junior Accountmanager ga ik samen met de klant kijken naar de huidige productieprocessen, kwaliteitsvraagstukken en de oplossingen die we voor de klant met de CareNet applicatie kunnen bieden. De functie bij CareNet biedt mij ‘the best of both worlds’. Waardoor ben je positief verrast afgelopen week? Allereerst door het contact met mijn nieuwe collega’s van CareNet en de Care for Food Group. Dit is heel

Lees verder

Een kijkje in de werkweek van Judith

Judith ter Weele werkt sinds augustus 2018 bij Normec Label & Specifications als etiketteringsspecialist. Ben je benieuwd hoe de werkdag van een etiketteringsspecialist eruit ziet? “Ik wil jullie niet gaan vervelen, maar ik vertel niet graag over één dag uit mijn werkweek. Ik geef jullie liever een kijkje in meerdere dagen, want de variatie in de werkdagen maakt voor mij deze baan juist leuk en uniek. De wekker gaat… De ene keer gaat mijn wekker om 05.15 uur (dit zijn gelukkig de uitzonderingen), de andere keer om 06.15, 06.30 en soms uitschieters tot 08.00 uur. Komende week heb ik geluk. De meeste dagen kan ik ‘uitslapen’ tot 07.00 uur. De eerste dag van deze week start ik in Zwolle. Op naar Zwolle Na 40 minuutje slingerend langs de IJssel te rijden, arriveer ik in Zwolle. Naast Den Bosch, Amstelveen, Bodegraven en Utrecht zit ook hier een vestiging van Normec Foodcare. Zodra ik binnen ben, installeer ik mijn spullen en kan ik aan de slag.  Na het lezen van de Normec Foodcare INFOmail ben ik in ieder geval weer op de hoogte over alle nieuwtjes, wijzigingen en kennisupdates binnen Normec Foodcare. In de tussentijd komen ook mijn kantoorburen van Professionals in

Lees verder

De ervaringen van Roger

Normec Foodcare maakt een snelle ontwikkeling door. Sinds 1 januari zwaait Roger Nass als Commercieel Directeur de scepter over het nieuw gevormde commerciële team. Professionals in Food sprak hem op het nieuwe – zeer ruim opgezette – hoofdkantoor in Den Bosch over hoe hij bij Normec terecht kwam. Ook vertelt hij over zijn drijfveren, die van Normec Foodcare en over de twee vacatures van Sales Manager die hij momenteel open heeft staan. “Na twaalf mooie jaren bij FrieslandCampina kwam ik na een reorganisatie terecht in een functie die ik in eerste instantie niet ambieerde. Ik heb dat een goede kans willen geven, maar na een jaar begon het toch te knagen. Dat zat met name in een stuk besluitvorming. Dat ging daar wat minder snel dan ik zou willen en over teveel schijven. Toen de functie bij Normec op mijn pad kwam, raakte ik daarin geïnteresseerd. Het is een organisatie die groot genoeg is om dingen mogelijk te maken en met een sterke ambitie. Ik geloof erg in het verhaal van samenbrengen van diensten om zo de klant volledig te ontzorgen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. Het kwam allemaal mooi samen en daarom ben ik overgestapt. Ik geloof

Schrijf je eigen verhaal & Solliciteer!

Bekijk vacatures
© 2019 Werken bij Normec Foodcare Privacy
Aanmelden vacature alert