Voedingsmiddelen leggen een hele weg af voordat ze op jouw bord terechtkomen. Op elk moment moeten bedrijven in de levensmiddelenindustrie (onze klanten) garanderen dat de voedselveiligheid voldoet aan de gestelde wetgeving en de productkwaliteit van het juiste niveau is. En uiteindelijk mag dit alles niet ten koste gaan van de smaak. Want als het op ons bord ligt, willen we natuurlijk dat het wel lekker smaakt. Alles bij elkaar is dit een uitdagend proces voor onze klanten met veel kritische punten. En daar helpen wij onze klanten graag bij.
Dit doen we op veel verschillende manieren. Zo helpen we onder andere met het digitaal inrichten van het kwaliteitssysteem, voeren we productspecificaties in, voeren we microbiologische analyses uit, houden we alles bij rondom de wetgeving en voeren we sensorische onderzoeken uit. Omdat hier veel verschillende aspecten bij elkaar komen en het daarom lastig is voor bedrijven om overzicht te bewaren, hebben wij alle expertises en kennis gebundeld. Wij zijn er van overtuigd dat dat voordelen oplevert. Onze klanten kunnen dus rekenen op de beste zorg op het gebied van voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak.
Op verschillende plekken in Nederland hebben wij kantoren:
Een werkomgeving van vakgenoten waarin je je snel kunt ontwikkelen, ook als je al veel ervaring hebt. Dat is wat je bij ons kunt verwachten. Wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling door trainingen en bieden je steeds nieuwe kansen om te grijpen. Daarnaast bieden wij nog andere interessante arbeidsvoorwaarden. Samengevat:
Kijk bij de vacature om te zien welke arbeidsvoorwaarden gelden.
De werving hebben we uitbesteed aan Professionals in Food. De sollicitatieprocedure ziet er zo uit:
Heb je hier vragen over of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Professionals in Food. Zij staan je graag te woord!